Best Western Kampen Hotel
Facebook g+ tweeter ytube icon
Min bestilling

Best Western Kampen Hotell - mer enn bare en komfortabel seng

Best Western Kampen Hotell er et nyrenovert hotell som holder til i Kjølberggata 29C på Tøyen. Vårt ønske er å imøtekomme behovene til alle våre gjester. Derfor har vi nylig pusset opp samtlige av våre 74 gjesterom og innredet dem i en elegant og tidløs stil med fokus på funksjonalitet.

Vi ønsker å være mer enn bare en god og komfortabel seng å sove i. Hos oss kan du nyte rolige kvelder i behagelige omgivelser. I vår splitter nye lounge kan du slappe av med et glass vin i godt selskap og hyggelig atmosfære. Er du sulten kan våre utsøkte kokker på Restaurant TAVA tilbrede et godt og varmt måltid til deg.

Alle våre rom er utrustet med flatskjerm TVer og trådløst internett. Skal du bo hos oss over en lengere periode? Bestill et av våre større rom med kjøkken, stue og separat soverom. Flere av våre mindre rom kommer også med kjøkkenløsning dersom det er ønskelig.

Er du forretningsreisende og trenger et rolig sted å sove og jobbe? Alle våre værelser inneholder skrivebord og internett tilgang slik at du uten problem kan slappe av og jobbe i fred og ro. Trenger du tilgang til printer, faks eller kopimaskin kan dette ordnest i resepsjonen.

Et hotell med unik kulturell tilhørighet Best Western Kampen Hotell har sin beliggenhet midt i hjertet av Tøyen i Gamle Oslo. Tøyen er et vakkert område fullt av historie og mangfoldighet, samt en overveldende mengde kulturelle tilbud.

Det berømte Munchmuseet ligger i øyeblikkelig nærhet til hotellet. Der kan du oppsøke og se de storslagne verkene til en av Norges mest kjente og kjære kunstner, Edvard Munch. Munchmuseet er et av de viktigste kunstinstitusjonene i Oslo og har til stadigheter nye arrangement og utstillinger på tapetet. Hør med en av våre resepsjonister om hvilken utstilling som er aktuell når du besøker oss. Vi gir deg gledelig svar og veiledning.

Ønsker du å se mer av hva Tøyen har å tilby kan du ta en tur til botanisk hage eller besøke naturhistorisk museum. Rett over gaten fra Munchmuseet finner du den idylliske Tøyenparken hvor blant annet Øya-festivalen arrangeres hver sommer. På toppen av Tøyenparken kan du også finne Tøyenbadet med sine utendørs- og innendørs svømmebasseng, samt et omfattende treningssenter

PRAKTISK INFORMASJON OM HOTELLET

INNSJEKK:

Fra kl 15.00

UTSJEKK:

Innen kl 12.00

FROKOST:

Mandag til fredag 07.00 – 10.00. Lørdag og søndag 08.00 – 11.00

INTERNETT:

Vi tilbyr gratis WiFi til alle gjester som bor på Best Western The Kampen Hotell.

ROMMENE:

Alle rom inneholder skrivebord og flatskjerm TV og uttak til PC. Rommene har integrert hårføner. Alle rom er røykfri og allergivennlige.

RESEPSJON:

Døgnåpen resepsjon alle dager i uka.

FASILITETER:

Heis, varmeanlegg, bagasjeoppbevaring og parkering. All røyking innendørs er strengt forbudt

EKSTRASENGER:

Ved etterspørsel og tilgjengelighet kan hotellet imøtekomme ønsker om ekstraseng på værelset. Et ekstra tilleggsgebyr må i så tilfelle beregnes. Vi gjør oppmerksom på at ikke alle værelser er tilrettelagt for ekstrasenger. I så tilfelle kan en oppgradering til et større værelse ofte arrangeres mot et ekstra tillegg.

KJÆLEDYR:

Vi tar imot kjæledyr. Dette må gjøres oppmerksom på ved reservering og innsjekk. Et nattlig pristillegg på 250 kroner per kjæledyr må påberegenes.

TJENESTER:

Klesvask og bruk av faks/kopimaskin.Galleri


(+47) 24 07 40 00
Best Western Kampen Hotel
  • KJØLBERGGATA 29C 0653 OSLO
Email:booking@kampenhotell.no  Web: www.kampenhotell.no


Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2015 Best Western International, Inc. All rights reserved.