Best Western Kampen Hotel
Facebook g+ tweeter ytube icon
Bestill rum
Min bestilling

Våre gjesterom

Uavhengig om du besøker oss for en natt, en helg eller for et lengre o pphold vil rommet ditt være ditt første og sterkeste inntrykk av vårt hotell. Derfor ønsker vi å imøtekomme våre gjesters behov med rom av ypperste kvalitet og komfort. Vi mener at en god og behagelig seng i rolige og komfortable omgivelser er den største selvfølge for våre gjester.

Alle våre rom er nylig renovert og innredet i en sofistikert, elegant og moderne stil. Våre gjesterom er alle utrustet med eget, privat baderom med dusj og integrert hårføner. Rommene inkluderer også skrivebord, sitteplass, en flatskjerm TV med kabeltilknytning, trådløst internett og vannkoker med komplimentær kaffe og te.

Ønsker du å tilbrede egen mat på hotellrommet? Flere av våre rom kommer også med kjøkkenløsning. Ved behov for strykejern eller tilgang til vaskerom er det bare å kontakte vår døgnåpne resepsjon.

Mange av våre rom kommer også med egen balkong.

VÅRE ROMKATEGORIER

Standard enkeltrom:
Komfortabelt rom for en person uten kjøkkenløsning, med skrivebord, flatskjerm tv, internett og vannkoker.
Deluxe enkeltrom:
Komfortabelt rom for en person med kjøkkenløsning, skrivebord, flatskjerm tv, internett og vannkoker.
Standard dobbelt-/twinrom:
En queensize seng eller to enkeltsenger i romslig og komfortabelt rom uten kjøkkenløsning. Rommet har også skrivebord, flatskjerm tv, internett og vannkoker.
Deluxe dobbelt-/twinrom:
En queensize seng eller to enkeltsenger i romslig og komfortabelt rom med kjøkkenløsning. Rommet har også skrivebord, flatskjerm tv, internett og vannkoker.
Junior Suite:
Queensize seng i eget soverom. Stue og kjøkken separat fra soverom. Stort og komfortabelt rom med alle fasiliteter. Perfekt for to voksne og to barn.

Galleri


(+47) 24 07 40 00
Best Western Kampen Hotel
  • KJØLBERGGATA 29C 0653 OSLO
Email:booking@kampenhotell.no  Web: www.kampenhotell.no


Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2015 Best Western International, Inc. All rights reserved.